Protection Croque Mini Lamb Hipoallergenic
Protection Croque Mini Lamb Hypoallergenic е екструдирана храна за кучета от малките породи с чувствителна храносмилателна система, кожа и козина. Това пълноценно хранене съдържа агнешко месо, като единствен източник на животински протеин, който поддържа кучета с чувствителна кожа и козина. Внимателно подбраните съставки като масло от сьомга, инулин, пробиотици, юка, билкови екстракти и клетъчни соли на Шуслер, допринасят за оптимално функционираща чревна флора, лъскава козина и здрава кожа и зъби.
Хипоалергенна храна
Подбрани животински протеини на агнешка основа поддържат кучета с чувствителна кожа и козина. Не съдържа пшеничен глутен.
Балансирана чревна флора
Съставки като каша от цвекло, инулин и юка осигуряват правилна дефекация. Екстракт от Юка помага за намаляване на миризмата на изпражненията на вашето куче.
Здрава кожа и лъскава козина
Сьомговото масло е богато на омега-3 мастни киселини. Сьомговото масло поддържа здрава и лъскава козина
Състав
СЪСТАВ: царевица, дехидратирано агнешко месо (18%), ориз, животински мазнини, цвеклова пулпа (4%), царевичен глутен, хидролизиран пилешки дроб, минерали (калиев хлорид, хексаметафосфат 0.5%),масло от сьомга (0,6%), дрожди, инулин (0,3%), лигноцелулоза, билкови екстракти и клетъчни соли на Schüssler (галус, сибирски женшен, екстракт от рог на северен елен,плод от черница, сушени сливи, книдиум,острица, лечебна момкова сълза, глог, клетъчни соли на Schussler № 5,6,7,10) (0.05%), глюкозамин (500 mg), хондроитин (500 mg), екстракт от yucca schidigera (200 mg). АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВ: Влажност 8.0%, Суров протеин 18.0%, Сурови мазнини 13.0%, Сурова пепел 7.0%, Сурови влакнини 2.5%. МИНЕРАЛИ: Калций 1,5%, Фосфор 1,1%, Калий 0,7%, Магнезий 0,1%, Натрий 0,4%.
Опаковки
2 кг и 10 кг
Дневна порция
Трансфер
Преминаване от една пресована храна към друга
А. Когато преминавате от друга марка пресовани храни към нашата, можете да смесвате храните за известно време, докато не преминете напълно. Смесете нарастващо количество от новата храна в старата за период от 7 дни, докато не преминете напълно. Понякога преминаването към друга храна може да доведе до леко различни изпражнения. Това обаче е напълно безвредно. Можете също така да изберете да превключите със замразено сурово месо (вижте насоките за преминаване в раздел В).

Преминаване от екструдирана храна към пресована храна
Б. Когато вашия домашен любимец преминава от екструдирани ( хрупкави ) храни към един от пресованите видове Prins, препоръчваме незабавна смяна вместо период на смесване. Понякога преминаването към друга храна може да доведе до леко различни изпражнения. Това обаче е напълно безвредно. Можете също така да изберете да превключите със замразено сурово месо (вижте насоките за преминаване в раздел В). Пресованите гранули са кондензирана храна с по -малък обем от екструдирания тип. Затова препоръчителните порции са по -малки, което прави тази храна по -лесна за стомаха.

В. Превключването към нов вид гранули е възможно и чрез използване на замразено сурово месо.
В този случай предлагайте на кучето си замразена храна от сурово месо като Prins TotalCare LAMB & RICE Complete . за една седмица. Това ще осигури оптимално възстановяване на чревната флора. След една седмица на хранене само със сурово месо, можете да преминете към новата храна веднага, без период на смесване.

Ако вашето куче никога не е опитвало сурово месо досега, препоръчваме леко да готвите месото през първите два дни, за да дадете на храносмилателната система известно време да се адаптира. След два дни можете да сервирате размразеното месо при стайна температура.

Указания за прием на храната
Храната може да се дава суха. Не е необходима допълнителна подготовка. Винаги се уверявайте, че има налична прясна питейна вода. Разпределете дневната порция на поне две хранения през деня. Ако искате да дадете на кучето си допълнително лакомство, опитайте да предложите част от Prins TotalCare или Prins NatureCare за един или няколко дни. Това са здравословни и естествени ястия на базата на месо за вашето куче. Други хранителни добавки не се препоръчват.
Повече за храните на Prins Petfoods
Представяме ви част от предимствата на пресованите храни на Prins. Какво ги прави различни?

👉 Произведени от 100 % натурални съставки

👉 Без добавка на изкуствени овкусители, оцветители и консерванти

👉 Храната е подходяща за кучета от всички породи и възрасти

👉 Храната е изключително подходяща за активни, спортни и ловни кучета

👉 По-малкия обем храна е по- малко натоварващ храносмилателната система

👉 Веднъж погълната, храната се разгражда до прах в стомаха, което улеснява усвояването на хранителните вещества, докато екструдираната гранула първо набъбва в стомаха и чак след това започва да се разгражда

👉 Приготвена при по-ниска температура, щадяща важни хранителни вещества

👉 Високо смилаема храна

👉 Prins e подходяща за кучета с капризен апетит

👉 Мазнините се влагат по време на процеса на приготвяне, а не в края

👉 В края на бременността женското куче може да яде по-малко поради това че, порасналите плодове притискат стомаха, а това е момента в който майката има нужда от повече хранителни вещества. С по-малко количество от пресованата храна се набавя необходимата енергия. Това прави пресованите гранули на Prins, предпочитани при бременни кучета

👉 Прехода от майчиното мляко към суха храна е много по-лесен с пресованите гранули Prins

👉 Не предизвиква храносмилателни разтройства при рязка смяна към храната

👉 Всички съставки използвани в храните Prins са годни за човешка консумация, с безкомпромисно качество и най-висок стандарт

👉 Използват се фиксирани рецепти за всеки един вид храна

👉 Подходящи храни за кучета с чувствителна храносмилателна система

👉 Намалява лошият дъх при кучетата

👉 Намалява натрупването на зъбен камък

👉 Подобрява функцията на имунната система

👉 Подобрява състоянието на кожата и козината

👉 При използването на пресовани храни Prins, изпражненията отделяни от животните са много по-малко

👉 Храните подсигуряват стабилни нива на енергия в организма

👉 На разположение са богат избор от храни, съобразени с индивидуалните потребности, възраст и моментното състояние на животните

👉 Серия от храни с добавка на натурални Пребиотици, Пробиотици и Шуслерови соли

👉 Серия от храни без зърнени съставки

👉 Серия от храни за малки породи кучета

👉 Ветеринарни диети

👉 Произведени в Холандия, с гаранция за качество от Prins Petfoods

👉 Всичко това, на достъпни цени .

Част от богатото портфолио на Prins Petfoods са: Функционална серия храни- ProCare Protection и Ветеринарни Диети- ProCare Diet.

1. Серията от храни Prins ProCare Protection за кучета, както и всички пресовани храни за млади и подрастващи кученца, вече съдържат и пробиотици. Това са "добри" бактерии, които нормално се срещат в чревната флора.

Но нека да ви разкажем повече:

Чревна флора

Чревната флора на вашето куче е много важна. Хранителните вещества се усвояват и абсорбират в червата. Допълнителната чревна подкрепа може да помогне храносмилането на вашето куче! Храносмилането се поддържа от бактериите, присъстващи в червата, които наричаме чревна флора. Ако чревната флора не е балансирана, тогава можете да си представите, че храносмилането също не е оптимално. Ето защо е изключително важно да осигурите на вашето куче правилната подкрепа. В повечето храни на Prins ще намерите допълнителна чревна подкрепа под формата на пребиотици, но пробиотиците също могат да имат благоприятен ефект върху чревната флора. В сериите храни Prins Protection вече използвахме пребиотици, но сега те също са обогатени и с пробиотици!

Какво представляват пребиотиците?

Пребиотиците са естествени хранителни влакна, като цикория и фрукто-олиго-захариди (FOS), които имат положително влияние върху растежа на полезните чревни бактерии и осигуряват здравословна чревна флора. Пребиотиците донякъде се различават от пробиотиците. Пребиотиците са не смилаеми хранителни влакна, които стимулират чревната флора и следователно поддържат здравето. Пробиотиците са живи микроорганизми, които допринасят за добра чревна флора. Пребиотиците са хранителен източник за пробиотиците.

А пробиотиците?

В червата има главозамайващо количество бактерии, които помагат на животното да остане здраво. Тези организми помагат за усвояването на храната и предпазват от патогени. Пробиотиците са живи бактерии, които могат да имат положителен ефект върху здравето на домашния любимец. За да дадем на природата допълнителна помощ, когато е необходимо, ние добавихме Bacillus subtilis към нашата хранителна рецепта. Тези бактерии са неактивни в храната и влизат в действие само в чревната система. Bacillus subtilis осигурява подкрепа, чрез използване на кислород в дебелото черво. Това позволява на добрите бактерии, които не се нуждаят от кислород, за да растат по-добре и дават на патогените по-малък шанс да растат и да се развиват! Ето защо наричаме храните от тази гама - "Функционални".Те са "живи", те работят за здравето на вашите любимци! В допълнение на всичко това, храните от серията Protection на Prins, съдържат и различен набор от Шуслерови соли, в зависимост от вида на храната, което дава една допълнителна подкрепа на организма .

2. Лечебните храни Prins ProCare Diet, се предлагат като пресовани или екструдирани гранули, както и под формата на консервирана храна.

Всички продукти от тази серия са 100 % натурални, без добавка на изкуствени оцветители, овкусители и консерванти. Използват се в различни случаи, при констатирани от ветеринарен лекар проблеми, свързани със здравето на животните. Ето при какви случаи имаме подходяща диета:

- При проблеми в храносмилането, склонност към напълняване и панкреатит.

- При чернодробни проблеми. За поддържане на чернодробната функция при хронична чернодробна недостатъчност.

- При хронична бъбречна недостатъчност.

- При възрастни кучета и котки, за разтваряне на струвитни камъни. За намаляване на вероятността от повторно на образуване на струвитни и калциево - оксалатни камъни.

- При кучета и котки с наднормено тегло и такива, страдащи от захарен диабет.

- При проблеми в опорно-двигателния апарат

- При хранителна свръхчувствителност, гастрити, кожни проблеми и алергии

Не чакайте поява на проблем със здравословното състояние, за да преминете към здравословно хранене!

Пресованите храни на Prins осигуряват оптимален баланс, отлично здраве и кондиция , перфектен външен вид и енергия за вашите домашни любимци!

100% натурална храна
Всички наши продукти са 100% естествени. Ние не използваме никакви изкуствени аромати, оцветители, овкусители консерванти или пристрастяващи вещества. Избираме само
най -добрите съставки с превъзходно качество, идващи от надеждни партньори.Контакти
Телефон за връзка: 0884842554
Email: zoovetmedical@abv.bg
Последвайте ни в социалните мрежи
Made on
Tilda