Prins Total Care Super Active Complete RAW DIET
TotalCare Super Active Complete е пълноценно меню със сурово телешко и пилешко месо и органи, произведена по метода на B.A.R.F. храните. Подходящo за кучета от всички възрасти и породи, любители на суровото хранене и диетите с високо съдържание на месо. Total Care са високо смилаеми храни, които допринасят за отлично здраве и перфектна кондиция, лъскава козина и здрава кожа.
Балансирана чревна флора
.
Обогатена с масло от сьомга
Съдържа пилешко и телешко месо
Състав
СЪСТАВ: пилешко месо 52 % ( пилешки гръбчета, кожа и месо), телешко месо 36 % ( шкембе, бял дроб, бъбреци, черен дроб и мазнина), царевица, сушено цвекло, слънчогледово масло, масло от сьомга. АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВ: Влага 61,5%, суров протеин 14,8%, сурова мазнина 14,0%, сурова пепел 3,0%, сурови влакна 0,7%. МИНЕРАЛИ: Калций 0.7%, Фосфор 0.5%. ДОБАВКИ в 1 кг: Витамини, провитамини и други добре дефинирани съставки имащи подобен ефект: Витамин А (ретинил ацетат) 3.000 IU, Витамин D3 572 IU, Витамин Е (алфа-токоферилацетат) 38mg. Съединения на микроелеманти: Йод (калциев йодат, безводен) 0.76mg, Мед (Меден сулфат, пентахидрат) 4mg, Манган (манганов сулфат, монохидрат) 14.5mg, Цинк (цинков сулфат, монохидрат), Селен (натриев селенит) 0,1 mg. Да се съхранява при -18 ° C. Опаковката трябва да се затвори безопасно след употреба. Не съдържа консерванти, антиоксиданти, оцветители и ароматизатори.
Опаковки
10 кг
Дневна порция
Трансфер
Преминаване от една пресована храна към друга
А. Когато преминавате от друга марка пресовани храни към нашата, можете да смесвате храните за известно време, докато не преминете напълно. Смесете нарастващо количество от новата храна в старата за период от 7 дни, докато не преминете напълно. Понякога преминаването към друга храна може да доведе до леко различни изпражнения. Това обаче е напълно безвредно. Можете също така да изберете да превключите със замразено сурово месо (вижте насоките за преминаване в раздел В).

Преминаване от екструдирана храна към пресована храна
Б. Когато вашия домашен любимец преминава от екструдирани ( хрупкави ) храни към един от пресованите видове Prins, препоръчваме незабавна смяна вместо период на смесване. Понякога преминаването към друга храна може да доведе до леко различни изпражнения. Това обаче е напълно безвредно. Можете също така да изберете да превключите със замразено сурово месо (вижте насоките за преминаване в раздел В). Пресованите гранули са кондензирана храна с по -малък обем от екструдирания тип. Затова препоръчителните порции са по -малки, което прави тази храна по -лесна за стомаха.

В. Превключването към нов вид гранули е възможно и чрез използване на замразено сурово месо.
В този случай предлагайте на кучето си замразена храна от сурово месо като Prins TotalCare LAMB & RICE Complete . за една седмица. Това ще осигури оптимално възстановяване на чревната флора. След една седмица на хранене само със сурово месо, можете да преминете към новата храна веднага, без период на смесване.

Ако вашето куче никога не е опитвало сурово месо досега, препоръчваме леко да готвите месото през първите два дни, за да дадете на храносмилателната система известно време да се адаптира. След два дни можете да сервирате размразеното месо при стайна температура.

Указания за прием на храната
PRINS TotalCare се препоръчва за кучета от всички породи и възрасти с чувствителна кожа, козина или проблемно храносмилане, с непоносимост към сухи храни и консерви, капризни кучета или такива които обичат храни с високо съдържание на месо. Размразете на хладно място. Не се препоръчва размразяване в микровълнова фурна! След размразяване храната трябва да се използва в рамките на 2 дни и да се съхранява в хладилник. Не замразявайте отново. Най-добре е тази храна да се сервира на стайна температура. Съдържанието може да се сервира сурово. Не е необходима допълнителна обработка. Дневната порция на TotalCare трябва да бъде разделена на поне две хранения през деня. Prins TotalCare може да се предложи като основно хранене или като разннобаряване на обикновено хранене. TotalCare е отлична за използване в комбинация с гранули като Prins ProCare или Prins ProCare Protection . Не се препоръчва даване на сурова храна и гранулирана храна в един и същи ден. Винаги осигурявайте прясна питейна вода по време на хранене. Не се препоръчва даване на допълнителна храна. Измийте добре ръцете си след сервиране на суровата храна. Измийте добре купичката за хранене след като кучето приключи с храненето. Пазeте продуктите далеч от деца и ги размразявайте на безопасно място, по възможност, плътно затворени в кутия за размразяване.
Повече за суровите храни на Prins Petfoods
Планирате да дадете балансирана храна на вашето куче? Знаете ли, че когато става въпрос за закупуване на храна за кучета, има повече възможности за избор, освен само консерви и сухи храни? Чудите се как да изберете диета, която подобрява цялостното здраве на вашето куче? Храненето с предварително приготвени сурови диети може да бъде здравословна алтернатива!

Въпреки че е вярно, че замразените търговски форми на сурова храна за кучета са малцинство на пазара на храни за домашни любимци, този хранителен способ набира популярност в целия свят. Удобството и ползите от храненето с предварително приготвена сурова храна са безпрецедентни. Няма да е толкова лесно, колкото да вземете чаша храна в последния момент, но ние обещаваме, че тази допълнителна стъпка ще спести на вас и вашето куче много ненужни пътувания до ветеринаря в дългосрочен план.

Собствениците на домашни любимци, които хранят кученцето си със сурова храна, вярват, че тези храни са по-здравословни за техните кучета. Собствениците на кучета често виждат няколко предимства като:

 • Цялостно подобряване на здравето
 • Подобрено храносмилане
 • Оптимално управление на теглото
 • По-добра кожа и козина
 • По-свеж дъх
 • По-бели зъби
 • По-малки и по-малко миризливи изпражнения
 • По-малка вероятност от алерги
Използвайки суровите храни на Prins:
 • Вашето куче ще бъде по-добре хидратирано и ще пие по-малко вода
 • По-добра консистенция на изпражненията, които лесно се почистват и нямат почти никаква миризма
 • По-добър дъх и по-малко или никакво натрупване на зъбен камък
 • По-мека кожа и козина; кучета, които са имали в миналото суха, лющеща се кожа, ще покажат значително подобрение
 • Подобрява здравето на червата, като по този начин намалява шансовете за стомашно разстройство при случайна консумация на произволна материя
 • Като цяло по-добра имунна система
 • По-малко шансове кучето ви да се сблъска с чернодробна, бъбречна или панкреатична недостатъчност
100% натурална храна
Всички наши продукти са 100% естествени. Ние не използваме никакви изкуствени аромати, оцветители, овкусители консерванти или пристрастяващи вещества. Избираме само
най -добрите съставки с превъзходно качество, идващи от надеждни партньори.Контакти
Телефон за връзка: 0884842554
Email: zoovetmedical@abv.bg
Последвайте ни в социалните мрежи
Made on
Tilda