TotalCare Veterinary Diet Cat Hypoallergenic Complete RAW
TotalCare Veterinary Diet Cat Hypoallergenic Complete е замразено ястие на базата на сурово месо, специално за котки, които показват признаци на свръхчувствителност към храна (проблеми с кожата и козината) и/или имат стомашно-чревни проблеми. Тази специфична диетична храна е разработена в сътрудничество с ветеринарни лекари и съдържа единен източник на животински протеини и източници на въглехидрати, които намаляват риска от всякакви алергични реакции.
Балансирана чревна флора
Диетичните фибри като мано-олиго-захариди (MOS) и фрукто-олиго-захариди (FOS) осигуряват добре балансирана чревна флора
Омега 3 мастни киселини
Омега 3 мастните киселини поддържат ставите и допринасят за подобряване на състоянието на чувствителната кожа и осигуряват лъскава козина
Хипоалергенна храна
Избрани източници на протеини като конско месо, картофи и грах намаляват риска от реакции на свръхчувствителност
Състав
СЪСТАВ: конско месо 82% ( сърца, месо и черен дроб ), картофи (10%), грах (5%), масло от сьомга (1,0%), минерали (дикалциев фосфат), инулин (източник на FOS) (0,5%), манан- олигозахарид (MOS) (0,15%). АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВ: Влага 72,1%, суров протеин 15,5%, сурова мазнина 5,9%, есенциални мастни киселини 1,17%, омега 3-мастни киселини 0,7%, сурова пепел 2,2%, сурови влакнини 0,6%. МИНЕРАЛИ: Калций 0,4%, Фосфор 0,3%, Калий 0,4%, Магнезий 0,02%, Натрий 0,06%. ДОБАВКИ в 1 кг: Витамини, провитамини и други добре дефинирани съставки имащи подобен ефект: Витамин A 3300 IU, Витамин D3 275 IU. Съединения ма микроелементи: Желязо (Железен II сулфат монохидрат) 33,7 mg, Йод (калциев йодат, безводен) 1 mg, Мед (Меден II сулфат пентахидрат) Манган (манган II сулфат монохидрат) 2.9mg, Цинк (цинков сулфат монохидрат) 28,3mg.
Да се съхранява при -18 ° C. Опаковката трябва да се затвори плътно и безопасно след употреба. Най-добър до / производствен код: вижте опаковката. Не съдържа консерванти, антиоксиданти, оцветители и ароматизатори.
Опаковки
0,5 кг
Дневна порция
Трансфер
Преминаване от една пресована храна към друга
А. Когато преминавате от друга марка пресовани храни към нашата, можете да смесвате храните за известно време, докато не преминете напълно. Смесете нарастващо количество от новата храна в старата за период от 7 дни, докато не преминете напълно. Понякога преминаването към друга храна може да доведе до леко различни изпражнения. Това обаче е напълно безвредно. Можете също така да изберете да превключите със замразено сурово месо (вижте насоките за преминаване в раздел В).

Преминаване от екструдирана храна към пресована храна
Б. Когато вашия домашен любимец преминава от екструдирани ( хрупкави ) храни към един от пресованите видове Prins, препоръчваме незабавна смяна вместо период на смесване. Понякога преминаването към друга храна може да доведе до леко различни изпражнения. Това обаче е напълно безвредно. Можете също така да изберете да превключите със замразено сурово месо (вижте насоките за преминаване в раздел В). Пресованите гранули са кондензирана храна с по -малък обем от екструдирания тип. Затова препоръчителните порции са по -малки, което прави тази храна по -лесна за стомаха.

В. Превключването към нов вид гранули е възможно и чрез използване на замразено сурово месо.
В този случай предлагайте на кучето си замразена храна от сурово месо като Prins TotalCare LAMB & RICE Complete . за една седмица. Това ще осигури оптимално възстановяване на чревната флора. След една седмица на хранене само със сурово месо, можете да преминете към новата храна веднага, без период на смесване.

Ако вашето куче никога не е опитвало сурово месо досега, препоръчваме леко да готвите месото през първите два дни, за да дадете на храносмилателната система известно време да се адаптира. След два дни можете да сервирате размразеното месо при стайна температура.

Указания за прием на храната
PRINS TotalCare се препоръчва за котки от всички породи и възрасти с чувствителна кожа, козина или проблемно храносмилане, с непоносимост към сухи храни и консерви, капризни котки или такива които обичат храни с високо съдържание на месо. Размразете на хладно място. Не се препоръчва размразяване в микровълнова фурна! След размразяване храната трябва да се използва в рамките на 2 дни и да се съхранява в хладилник. Не замразявайте отново. Най-добре е тази храна да се сервира на стайна температура. Съдържанието може да се сервира сурово. Не е необходима допълнителна обработка. Дневната порция на TotalCare трябва да бъде разделена на поне две хранения през деня. Prins TotalCare може да се предложи като основно хранене или като разннобаряване на обикновено хранене. TotalCare е отлична за използване в комбинация с гранули като Prins VitalCare или Prins VitalCare Protection . Не се препоръчва даване на сурова храна и гранулирана храна в един и същи ден. Винаги осигурявайте прясна питейна вода по време на хранене. Не се препоръчва даване на допълнителна храна. Измийте добре ръцете си след сервиране на суровата храна. Измийте добре купичката за хранене след като котката приключи с храненето. Пазeте продуктите далеч от деца и ги размразявайте на безопасно място, по възможност, плътно затворени в кутия за размразяване.
Повече за суровите храни на Prins Petfoods
Планирате да дадете балансирана храна на вашето куче? Знаете ли, че когато става въпрос за закупуване на храна за кучета, има повече възможности за избор, освен само консерви и сухи храни? Чудите се как да изберете диета, която подобрява цялостното здраве на вашето куче? Храненето с предварително приготвени сурови диети може да бъде здравословна алтернатива!

Въпреки че е вярно, че замразените търговски форми на сурова храна за кучета са малцинство на пазара на храни за домашни любимци, този хранителен способ набира популярност в целия свят. Удобството и ползите от храненето с предварително приготвена сурова храна са безпрецедентни. Няма да е толкова лесно, колкото да вземете чаша храна в последния момент, но ние обещаваме, че тази допълнителна стъпка ще спести на вас и вашето куче много ненужни пътувания до ветеринаря в дългосрочен план.

Собствениците на домашни любимци, които хранят кученцето си със сурова храна, вярват, че тези храни са по-здравословни за техните кучета. Собствениците на кучета често виждат няколко предимства като:

 • Цялостно подобряване на здравето
 • Подобрено храносмилане
 • Оптимално управление на теглото
 • По-добра кожа и козина
 • По-свеж дъх
 • По-бели зъби
 • По-малки и по-малко миризливи изпражнения
 • По-малка вероятност от алерги
Използвайки суровите храни на Prins:
 • Вашето куче ще бъде по-добре хидратирано и ще пие по-малко вода
 • По-добра консистенция на изпражненията, които лесно се почистват и нямат почти никаква миризма
 • По-добър дъх и по-малко или никакво натрупване на зъбен камък
 • По-мека кожа и козина; кучета, които са имали в миналото суха, лющеща се кожа, ще покажат значително подобрение
 • Подобрява здравето на червата, като по този начин намалява шансовете за стомашно разстройство при случайна консумация на произволна материя
 • Като цяло по-добра имунна система
 • По-малко шансове кучето ви да се сблъска с чернодробна, бъбречна или панкреатична недостатъчност
100% натурална храна
Всички наши продукти са 100% естествени. Ние не използваме никакви изкуствени аромати, оцветители, овкусители консерванти или пристрастяващи вещества. Избираме само
най -добрите съставки с превъзходно качество, идващи от надеждни партньори.



Контакти
Телефон за връзка: 0884842554
Email: zoovetmedical@abv.bg
Последвайте ни в социалните мрежи
Made on
Tilda